HRVATSKA BEZ CENZURE – DOGAĐAJ GODINE KOJEG SE MORA DOŽIVJETI

Prvi puta u povijesti Hrvatske zajednice u Australiji četiri najpoznatija suvremena domoljubna čelnika zajedno dolaze u Australiju kako bi dijelili s nama svoje poglede o stvarnoj situaciji u Hrvatskoj te o stvarima koje se tiču Hrvata u dijaspori.

Ovi će susreti zajedništva domovinske i iseljene Hrvatske biti jedinstveni, kao nikada prije u povijesti našeg pamćenja, a pružiti će australskim Hrvatima priliku da saznaju što se stvarno događa u Domovini.

Isključivo za sve vas, udruga “Glas hrvatske dijaspore” organizira nastupe i susrete s Hrvatima po Australiji zastupnika u Hrvatskome saboru za dijasporu Generala Željka Glasnovića, filmskog redatelja Jakova Sedlara, političkog komentatora i autora Tomislava Sunića te povjesničara i autora Josipa Jurčevića. Susreti će biti u Sydneyu, Melbourneu, Geelongu, Canberri i Perthu

Kao bonus tijekom ovih susreta održati će se Svjetska pretpremijera novog filma redatelja Jakova Sedlara: “1918-2018: Sto godina srbijanskog terora u Hrvatskoj (od Karađorđevića i Pribičevića do Vučića i Pupovca

Hrvatska bez censure je događaj koji se NE MOŽE PROPUSTITI – ovo je prvi puta da će ova skupina slavljenih hrvatskih čelnika zajedno biti među nama u Australiji, razgovarati izravno s dijasporom.

Prema riječima Darka Oreča, predsjednika udruge “Glas hrvatske dijaspore”, Hrvatska bez censure će biti događaj koji se jednom u životu pojavljuje i u kojem će se moći čuti i razgovarati s hrvatskim čelnicima koji prednjače u borbi Hrvatske za slobodu, neovisnost i demokraciju.

Datumi I gradovi nastupa su kako slijedi:

Melbourne – September 14th, 15th (Geelong),16th

Perth – September 18th

Canberra – September 20th

Sydney – September 21st, 22nd & 23rd

 

Susreti Hrvatska bez censure biti će u stilu Pitanja i Odgovora, a Svjetska pretpremijera prikazivanja filma biti će nakon govora i razgovora.

Ako ove godine planirate nazočiti događajima neka vam to bude ovaj – Hrvatska bez cenzure!

Za sve informacije posjetite internetsku web stranicu www.glasdijaspore.com.au

Također se možete obratiti ili kontaktirati:

Darko Oreč Tel. 0419 556 286

John/Davor Ovčarić Tel. 0414 484 111

Ina Vukić  Tel. 0419 427 863

 

 

 

 

 

 

Odgovori