Sveti Leopold Mandić povezao Hrvate Sydneya i Gold Coasta

Pjesmom o “Svetom Leopoldu Mandiću” za koju je napisao tekst i glazbu poznati hrvatski glazbenik Joža Zorić iz Sydneya a koji ju je i prvi put svečano otpjevao uz pratnju svoga kolege Keme u nedjelju 15. travnja 2018. u hrvatskom društvu u Punchbowlu počeo je svečani humanitarni ručak.

Ručak je organiziralo “Hrvatsko Karlovačko društvo” iz Sydneya a sav prihod namjenjen je prikupljanju sredstava za dovršetak izgradnje crkve “Sv. Leopolda Mandića” u Gold Coastu.

Medju oko 250 gostiju poseban je uzvanik i drag gost bio potpredsjednik hrvatskog kluba u Gold Coastu gospodin Slavko Maletić koji je posebno za tu prigodu došao medju Hrvatice i Hrvate Sydneya.

 

Uz hranu i domaće kolače koje su pripremili vrijedni i uvijek za akciju spremni članovi “Hrvatskog Karlovačkog društva” iz Sydneya ta vrijedna inicijativa još jednom je pokazala veliko srce hrvatske zajednice u Australiji.

 

Sveti Leopold Mandić svetac malen rastom no bogat Božjim duhom očito je i ovom prilikom posredovao u povezivanju dviju hrvatskih zajednica  i uzajamnoj bratskoj i sestrinskoj pomoći izgradnje crkve.

Gospodin Slavko Maletić potpredsjednik hrvatskog kluba iz Gold Coasta i ovom prilikom zahvaljuje svim donatorima i darovateljima a mi podsjećamo na račun na koji možete uplatiti svoje priloge

 

For direct deposits, bank details are as follows:
Sv Leopold Mandic Association Gold Coast
BSB 064-844 Account 10056035

The Gold Coast Croatian community thanks you all for your support.

Slavko Maletic

Potpredsjednik Hrvatskog sportskog centra Gold Coast

Mobitel – 0402 610 625

 

 

Odgovori