Australska nogometna liga

Newcastle Jets igrali su 16.12. kući protiv Perth Glory. Za Newcastle Jets igrali su Ivan Vujica i Steven Ugarkovic a za Perth Glory igrali su Tomislav Mrcela, Ivan Franjic i Brendon Santalab. Perth Glory pobijedio je Newcastle Jets s 2-0. Perth Glory nalazi se sada na 1-om mjestu ljestivice, a Newcastle Jets na 7-om mjestu ljestvice.

 

Melbourne City igrao je 16.12. u gostima kod Adelaide Uniteda. Za Melbourne City igrali su Eugene Galekovic i Dario Vidosic. Melbourne City pobijedio je Adelaide United s 2-0, te se sada Melbourne City nalazi na 4-om mjestu ljestvice.

 

Central Coast Mariners igrao je u gostima kod Wellington Phoenix. Za Central Coast Mariners nastupio je Antony Golec( ali bio je na klupi). Wellington Phoenix pobijedio je Central Coast Mariners s 2-0. Central Coast Mariners je na 10-om mjestu ljestvice.

West Sydney Wanders igrao je 15.12. na ANZ stadionu protiv Sydney FC. Za  West Sydney Wanders nastupio je Vedran Janjetovic koji je dobio u prvom poluvremenu crveni karton. Sydney FC pobijedio je West Sydney Wanders s 3-1. West Sydney Wanders je na 8-om mjestu ljestvice.

Odgovori