Izvučen dobitnik PODRAVKA nagradne igre za listopad

Naša mala komisija od četri člana koja je ovih dana izvlačila dobitnika(cu) nagradne igre PODRAVKE za listopad doživjela je doista pravo iznenadjenje. Naime medju desetcima vaših pristiglih kupona iz cijele Australije izvučen je gospodin ZDRAVKO DODIG iz Zapadne Australije iz Pertha, tj. GIRRAWHENN te mu ovim putem i čestitamo, te pošto mu paket ne možemo osobno uručiti stavili smo sliku poklon paketa prije nego što je poštom otišao na drugi kraj Australije.

Iznenadjenje koje smo doživjeli su bili kuponi koje nam je poslao gospodin DODIG a koliki je ljubitelj PODRAVKE napisao je i na kuponima. Tako je na onom prvom napisao – PIJEM PODRAVKIN ČAJ ŠIPAK. Na drugom – KORISTIM VEGETA GOURMET.  Na trećem – PIJEM ČAJ METVICA, na četvrtom – KORISTIM ČAJ KAMILICA, te na petom je napisao – ŽELIM VAM USPJEH U RADU I ŽIVOTU.

Hvala još jednom našem sretnom dobitniku gospodinu DODIGU! Pošto nam nije poslao svoj broj telefona nismo ga mogli kontaktirati, pa ga evo ovim putem pozdravljamo a ako nam pošalje svoju sliku s nekim od PODRAVKA poklona koji smo mu poslali rado ćemo to objaviti u kojem od narednih brojeva.

Sve vas još jednom pozivamo skupljajte kupone kroz cijeli ovaj mjesec na kraju kojeg ćemo izvući dvoje sretnih dobitnika za dvije nagradne igre – PODRAVKA i SURF’ N’ FRIES.

Odgovori