Gotovinin odvjetnik Luka Mišetić: Presude u Haagu su istinski perverzne!

Luka MišetićLuka Mišetić, odvjetnik koji je zastupao Antu Gotovinu pred Haškim sudom, na svojem je Twitter profilu komentirao oslobađanje Jovice Stanišića i Franka Simatovića koji su bili optuženi, između ostalog, i za sudjelovanje u udruženom zločinačkom pothvatu koji je imao za cilj iseljavanje nesrpskog stanovništva u Hrvatskoj i BiH.

“Nakon Prlića, to znači da Haški sud smatra da je samo Hrvatska, a ne i Srbija, bila uključena u zločine u BiH. Istinski perverzno”, napisao je Mišetić na svom Twitter profilu.

Ministar vanjskih poslova Švedske Carl Bildt je na svojem Twitter profilu napisao kako “postaje teško vidjeti dosljednost ili logiku u različitim presudama Haškog suda”.

Podsjetimo, srpski su obavještajci Frank Simatović i Jovica Stanišić oslobođeni odgovornosti za zločine u BiH i Hrvatskoj, dok je vodstvo Herceg-Bosne prekjučer osuđeno na ukupno 111 godina zatvora nepravomoćnom, prvostupanjskom presudom.духовный центр возрождение мунтянаКонференция и выставка eCommerce пройдет 27 октября в Киеве.translation polish to english3g камеры видеонаблюденияреклама машиныпосуда bioltranslate german to english documentil topodinкомпрессоры в Харьковерумяна как подобратьwobs.uaлечение зубов в Москвеmohsen sharifibroker mfxпривлечь трафик на сайт

Odgovori